MySelf

Family aku panggil aku Angah.  Korang boleh panggil aku Pikah.

Tinggi aku 160 cm.
Kulit aku hitam manis.
Aku ada dua lesung tak berapa nak pipit kat bawah bibir.
Kaki aku saiz 8 untuk kasut Malaysia dan 6 untuk saiz UK.

Aku garang plus kepala angin.
Mood swing dah menjadi lumrah.
Benda paling aku tak suka, menunggu dan ubah plan last minit.

Aku suka potpet.
Ada yang menyampah dengan celoteh aku.
Tapi, matlamat hidup aku pun bukan untuk puaskan hati semua orang.
So please mind your own business.
I can respect your characters and please do respect mine too.

p/s:  Dah!  Ni je korang perlu tau.  Selamat berkenalan.

Ikhlas dari,
AngahPikah

AngahPikah. Powered by Blogger.

Member Of The House

Copyright © / Cerita AngahPikah

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger